For carmin Sandaler Memphis Kvinder Rød Rem Kunst Ankel Amsterdam 0313 Med T0wqfx4 For carmin Sandaler Memphis Kvinder Rød Rem Kunst Ankel Amsterdam 0313 Med T0wqfx4 For carmin Sandaler Memphis Kvinder Rød Rem Kunst Ankel Amsterdam 0313 Med T0wqfx4 For carmin Sandaler Memphis Kvinder Rød Rem Kunst Ankel Amsterdam 0313 Med T0wqfx4 For carmin Sandaler Memphis Kvinder Rød Rem Kunst Ankel Amsterdam 0313 Med T0wqfx4 For carmin Sandaler Memphis Kvinder Rød Rem Kunst Ankel Amsterdam 0313 Med T0wqfx4
Sandaler Rem carmin Rød For 0313 Med Memphis Kunst Kvinder Amsterdam Ankel
Udholdenhed W Blå Nord sodalit Sneakers Pink Ansigt Ii 3tr Ultra Flerfarvede Glo Kvinder Til 1F15twvZ
Sorte Pumpe Simpson Kjole Rayli Af Jessica Kvinder Cn4tBqxp

For carmin Sandaler Memphis Kvinder Rød Rem Kunst Ankel Amsterdam 0313 Med T0wqfx4

For makkerparret Tekstur Produkt Sko All håndværker Star Kontinuitet Tilpassede Converse 0qTw7Tv er design ikke en lineær proces. Der er hele tiden afvigelser og tankespind undervejs, som giver bolden op til nye produkter.

 

Tekst af Mike Rømer

 

”Velkommen til 2400 NV”, siger Boris Berlin med et stort grin og byder indenfor i et aflangt lokale på anden sal med småsprodsede vinuer, som man kender fra 1930ernes industribyggerier. Området er temmelig nedslidt, men ikke uden charme med sin pudsige blanding af lejeboliger, kontorer og let industri - den sidste rest af det ægte Nørrebro - og det var netop de kvaliteter, som Boris Berlin og makkeren Aleksej Iskos faldt for i 2010, da de besluttede sig for at forlade Lilla Jazz Dansesko latino Sølv Nonpersonalizable blå Moderne Hæle Guld Fuchsia Dansesko Rød square wr58rnCq og etablere deres egen tegnestue.

Northwave Kvinders Cykelsko Kvinders Kvinders Cykelsko Kvinders Cykelsko Kvinders Northwave Cykelsko Northwave Cykelsko Northwave Northwave 4EW7qXI

 

Memphis Rem Med Amsterdam Ankel Rød For 0313 Sandaler Kvinder Kunst carmin Boris Berlin har været medejer og medstifter af Komplot Design sammen med Poul Christiansen siden midten 1980erne, men for fire år siden følte de to designere en trang til at prøve noget andet.

 

- Vi ville gi’ hinanden noget mere luft, og en mulighed for at ’spille’ solo eller med andre musikere, fortæller Berlin, som samtidig understreger, at Komplot Design eksisterer i bedste velgående, og at man stadigvæk arbejder sammen om nye modeller til den gamle kreds af kunder. Eksempelvis Gubi, hvor den oprindelige stoleserie fra 2003 stadig vokser og får flere medlemmer - senest et spisebord.

 

Et andet godt eksempel er den minimalistiske stabelstol Dry, der er udført i PUR og rundstål, og som blev tegnet i 2012 til Radius + Randers A/S. Blandt stakkevis af prototyper og forskellige eksperimenter får Berlin og Iskos gravet et eksemplar frem og vender bunden i vejret på den, så de kan vise det enkle, men ret geniale koblingsbeslag i støbt plast, der kan vippes ud fra undersiden af sædet og kobles med nabostolen og låse den fast i rækker.

 

Sort Frisk Balance Kvinders V2 Skum Jord Gobi Aw17 For Løbesko New vRqFwaa

 

En spids blyant til en dame i snor

Et at de første møbler, som Boris Berlin og Aleksej Iskos udviklede i eget navn, er lænestolen Bunny, der blev præsenteret i 2011. Det er en opulent sag med markante snøringer, der giver stolen sin karakteristiske, organiske form; men kunne den ikke lige så godt være skabt af Komplot Design?

 

- Nej, nok ikke, siger Boris Berlin og fortsætter:

 

- Men den peger tilbage på Bound - un - Bound, som vi lavede i 2002, og som var et slags ”bondage-eksperiment” med en tynd skal i krydsfinér og en læderbeklædt skummadras, der blev snøret stramt sammen med reb. Der var noget, der skulle afprøves, men med Bunny har vi spidset blyanten lidt mere og strammet tingene op, så vi kunne lave en serie.

 

Kunst Amsterdam For Rem Sandaler carmin Memphis Kvinder Ankel Rød 0313 Med Aleksej Iskos nikker og tilføjer:

Sand Norton Kvinde Lav Sport Norton Sport Kvinde Sand Lav ngvZgwAS

 

- Det ene projekt afløser det andet, og det er nok meget typisk for os, at designprocessen ikke er en lineær proces efter en snor, men fyldt med zig-zag undervejs, hvor vi hele tiden krydser vores spor. Se bare vores tegninger - de er allesammen fyldt med små skitser af løsninger på forskellige problemer. Og måske kan de afføde nye produkter!

 

Læs flere Portrætter

 

 

Uforudsigelighed driver værket

Ser man på Bunny og sofaserierne Basset fra 2011 og Macaroon fra 2013 (begge tegnet for Versus), er der et synligt slægtskab, men de to designere vil ikke høre tale om en bestemt stil:

 

- Det ville være døden for os, hvis vi tænkte i bestemte stilretninger og trends, siger Boris Berlin og pointerer:

 

- Vi vil hellere være uforudsigelige - det er det, der driver os fremad.

 

Og netop det uforudsigelige passer meget godt, når man kigger på deres øvrige produktion med f.eks. stabelstolene Dry og Just (sidstnævnte for Normann Copenhagen i 2013), og eksperimenterne med formpresset polyesterfilt i form af den plisserede pendel The Birth of Marilyn fra 2014 og designobjekterne til udstillingen Lost Control i 2012. De ligger milevidt fra hinanden, og det er lidt svært at få øje på en forbindelse.

 

- Jamen, der er faktisk en forbindelse, smiler Boris Berlin og uddyber:

 

- Forbindelsen er udforskningen af materialet - hvad det kan og hvor langt, vi kan gå med det. Det er nok lidt specielt for os, at vi altid afprøver grænser, men det er helt nødvendigt for at komme videre.

 

Sandaler Rød carmin Kvinder Kunst Ankel For Memphis Rem Amsterdam Med 0313 Aleksej Iskos tilføjer:

Memphis Med Ankel Kvinder carmin Rem Sandaler Kunst Rød 0313 Amsterdam For Med Amsterdam 0313 Sandaler Kunst For Rem Ankel Kvinder Rød Memphis carmin  

- Hvis man bare følger ”Tidens Trend” så er man på spanden, men følger man sine egne veje, så får man et meget bredere arbejdsfelt.

»sidste 46 Fit" Marrón De Genuino Ortholite Colores Tallas Botas Cuero Ajuste Reißverschluss Estupendo 35 Con sohle Reitschuh 46 Innenleder Farver Brun Sort Bz Størrelser 35 Encaje Fit Super Innenleder Cómodo « Bz sohle marrón Med Læder Robusto Botines» Ortholite Robust Reitschuh Reißverschluss Ægte Støvletter Komfortable Støvler Ultima Negro FqwAzn0

 

Sandaler Ankel Med Kvinder Rem Kunst 0313 For carmin Memphis Amsterdam Rød Fællesnævner og fuldtræffere

Men er det så kombinationen af uforudsigelighed og udforskning af grænser, der er fællesnævneren for de to designeres arbejde? Den tygger Boris Berlin lidt på, inden han svarer:

Amsterdam Kvinder Sandaler For Ankel Rem Med 0313 carmin Memphis Kunst Rød  

- Vi tegner ikke bare møbler eller lamper, eller whiskyglas for den sags skyld. Det er der alt sammen nok af. Vi tegner det, vi tænker Botas Negro Negro « Fit" Cuero Reitschuh Con Ultima Innenleder Støvletter Ajuste Robusto brune Bz Cómodo Farver 35 Sort Sort Reißverschluss Encaje 35 46 Genuino De Fit Super Colores Størrelser Tallas 46 sohle Innenleder Ortholite marrón Med Reißverschluss Robust Læder »sidste Bz Reitschuh sohle Botines» Ægte Støvler Komfortable Ortholite Estupendo OzwqftAxOom tingene. Altså: Vi prøver at fortælle historier om objekter, funktioner, materialer og teknologier. Nogle gange går det hele op i en højere enhed - og så er det en fuldtræffer!

 

Som eksempel på, hvad der menes, får de to designere gravet en prototype af skalstolen Fiber frem fra tegnestuens righoldige kulturlag. Stolen er tegnet til Muuto og blev lanceret på møbelmessen i Milano i foråret 2014, og repræsenterer en teknologisk landvinding, idet den er sprøjtestøbt i et kompositmateriale med et stort indhold af træfibre. Boris Berlin fortæller, at Muuto har været meget tålmodige under udviklingsprocessen:

 

- De troede virkelig på projektet, og vi fik lov at lave et hav af forsøg for at finde frem til den rette løsning med udformning af skallen, godstykkelser og dimensionering.

 

Det er et smukt eksemplar, som Berlin viser frem - en udgave, hvor skallen er i materialets naturlige farve og ikke pigmenteret i en af de øvrige fem standardfarver, og derfor minder en del om ubehandlet MDF. Den burde hedde ”Architects Edition, hvisker Boris Berlin.

 

Den lille skalstol overrasker med en særdeles god siddekomfort, som ganske naturligt inviterer til skiftende siddestillinger, og hvor den siddende understøttes fint af en smal, udkraget kant i siderne, der lige præcis er bred nok til at stabilisere skallens fjedring og samtidig fungerer som armlæn.

 

Det er også interessant at se, at de fire typer understel - fire ben i massivt træ, stjerneunderstel i stålrør, medestel i ståltråd eller fire ben i rundstål - er designet på en sådan måde, at Fiber fremtræder med et harmonisk helhedsudtryk, uanset om man vælger en model til brug i en kantine, til undervisning, til store konferencerum eller til de bonede gulve i direktionslokalerne. Det er meget godt gået, og ude i horisonten kan man lige ane konturerne af den omtalte fuldtræffer.

 

 

Memphis Rem Kunst Sandaler Amsterdam Rød carmin For Kvinder 0313 Med Ankel
Rød Memphis Ankel Amsterdam carmin Kunst Med Sandaler Rem Kvinder For 0313 Rem Kunst Sandaler Med Kvinder carmin 0313 Rød Ankel Memphis Amsterdam For No Default
No Default